2016/01/31

Sellainen tammikuu

Tää kuukausi ei ollut kovin helppo. Ehti tapahtua aika paljon kaikennäköistä, vaikka varmaan eniten tapahtui mun pään sisällä. :-D Paljon tapahtui myös lentopallon puolella; meidän joukkue koki pari isoa muutosta tämän kuukauden aikana ja muutosten lisäksi tuli reissattua Kuusamoon asti pelaamaan, mikä tarkoittaa aina huonoja yö(juna)unia ja asiaankuuluvia (joskin väsyneitä) juttuja.
tammikuu2
Heti kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna meillä oli kolmen joukkueen harjoitusturnaus. Sitä seurasikin sitten parin viikon tauko ennen kevätkauden pelien alkamista, mutta tammikuun puolen välin jälkeen päästiin jälleen pelaamisen makuun. Tammikuun alkupuolella pääsin myös tällä kaudella ensimmäistä kertaa ykkössarjapeleihin. Tammikuussa siis pelien suhteen back on track

Vaikka treenit olikin täysillä käynnissä koko tammikuun, oli mulla silti mielen kannalta ihan antoisaa lomailua kuun alusta koulun startatessa vasta toisella viikolla. Kouluviikot tuntuvat kiihdyttävän etenemistään sen mukaan, mitä lähempänä koeviikko häämöttää kalenterissa… Ja vanhojen tanssitkin tanssitaan "ihan kohta" (lue: kolmen viikon päästä, heh)!

Oon koko kuukauden fiilistellyt mun joululahjaksi saamaani blenderiä, joka on syrjäyttänyt mun puolen litran vetoisen miniblenderin keittiön nurkkaan. Oon pyöräyttänyt lähes poikkeuksetta päivittäin jonkun näköistä smoothiebowlia tulemaan ja tää uus vekotin on inspiroinut mua myös kokeilemaan kaikenlaisia raakaleivonnaisia. 

Toinen joululahja, joka on tullut myös suhteellisen ahkeraan käyttöön, on foam roller! Se on herättänyt mussa huomattavasti aiemmin esiteltyä joululahjaa enemmän tuskaisia tuntemuksia, mutta jotenkin aina lihasjumien muistutellessa olemassaolostaan mä turvaudun sen pariin. Note to self: Se rulla ois paljon kivempi, jos vaan kävisit siellä hierojallakin.

Päätin, että en tee varsinaisia uudenvuodenlupauksia (paitsi sen, etten revi tai pureskele kynsiä… Kamala tapa, tiedetään!) mutta päätin jokaiselle kuukaudelle asettaa jotain pikkuisia tavoitteita, joita ei olisi niin mahdotonta täyttää. Tammikuun tavoitteeksi mä asetin unenlaadun parantamisen ja stressittömyyden. Molemmissa onnistuin mielestäni ihan kohtuullisen hyvin. Ainakin niinä aamuina, joina silmänaluset olivat mun hiuksia tummemmat, päätin, että ensi yönä nukun hyvin. 
DSC_0194
Joululahjat ovat selkeästi dominoineet mun tammikuun kulkua, sillä sain lahjaksi pari kirjaa, joista toinen on Lauren Conradin Beauty, joka sisälsi todella paljon asiaa kauneudenhoidosta. Tää kirja inspiroi mua ihan hirmuisesti, ja sen johdosta mun meikkipussin sisältö on kokenut uudistusta ja täyttöä melkoisen paljon. Pikkuhiljaa mäkin opin tekemään silmämeikkejä ja valitsemaan mun iholle sopivia tuotteita! 

Innostuin kuukauden aikana kokeilemaan kasvispainotteisten ruokien kokkaamista ja sitä kautta oon löytänyt tosi paljon uusia lemppariruokia. Kasvissosekeitot ja erilaiset thaimaalaisittain maustetut ruuat ovat olleet melkoisessa suurkulutuksessa. Suurkulutetuin välipala tosin oli eittämättä QuestBarit, kiitos Stockan tammikuutarjouksen!

Tammikuu onnistui myös jälleen hämmästyttämään säävalikoimallaan. Miten tää vaan pääsee yllättämään joka vuosi? Olen hengittänyt huivin sisään järkyttävillä pakkasilla, rämpinyt vesilammikoissa kumisaappaissa, saanut sydänkohtauksen esiasteita jäärata-kävelyteillä ja nähnyt jopa auringonpaisteen täydellisessä muutaman asteen pakkasessa. En ehkä sen enempää anna mielipiteitä näistä jokaisesta erikseen vaan saatte vaikka veikata mun henkilökohtaista inhokkia ja lempparia noiden joukosta. 

Perinteiseen tapaan kiertelin myös alennusmyyntejä. Sieltä mukaan tarttuikin ihan kivasti kaikennäköistä tarpeellista ja varmaan jotain tarpeetontakin. Mut alennus on aina alennus! Sitä paitsi t-paitoja, farkkuja ja juoksuhousuja ei voi olla koskaan ihan hirveesti ainakaan liikaa.

Mun erästä tammikuista iltaa piristi myös kuvatilauksen saapuminen Ifolorilta! Just tälläset asiat on niitä, jotka saattaa pelastaa huonoon suuntaan lähteneen päivän. Sain kehyksiin ihania kuvia, jotka nyt on mun hyllyllä ja pelkkä hyllyn suuntaan katsominen hymyilyttää. Ja sainhan mä ilahduttaa valokuvilla muutamia kavereita, jotka jo heti tammikuussa täyttivät 18. Tästä taitaa tulla mun elämäni pisin vuosi, kiitos joulukuiselle syntymäpäivälle…
DSC_1140
Ja niin, tarttuihan tammikuusta mukaan tää blogikin. Tästä kuitenkin oon jo rustaillut ajatuksiani. 

Ensi kuussa on luvassa paljon juttuja; koeviikko, pelireissuja, Suomen Cupin finaaliviikonloppu, vanhat, hiihtoloma ja sitä sun tätä. On siis paljon asioita, joiden kulkuun voin vaikuttaa ja siksi mä oon tosi toiveikas helmikuun suhteen. 
Helmikuuksi oon asettanut taas pari henkilökohtaista tavoitetta, joista myöhemmin varmaan lisää! Yhdeksi asetan ainakin sen, että opettelen suunnittelemaan postauksien kuvasisältöjä sen verran, ettei tarvitse turvautua kahden talven takaisiin maisemaotoksiin… :-)
Ihanaa vuoden toista kuukautta kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti