2016/02/29

Helmikuu pakettiin

Tein jo aiemmin ihan pientä yhteenvetoa helmikuusta, mutta tässä kuussa tapahtui sen verran isompia ja pienempiä juttuja, että tää toinenkin yhteenveto saa ihan kiitettävästi sisältöä. 

Helmikuu oli melkoisen lentopallontäytteinen kahdeksan pelin ansiosta. Sen aikana reissattiin Hämeenlinnaan varmaan useammin kuin mä koko aiemman elämäni aikana (ei huolta, en oo vaan käynyt kovin monesti!) ja käytiin myös vieraspelireissulla Itä-Suomessa. Helmikuu tarjosi siis lentopallon risuja ja ruusuja; Cupin mestaruus, paljon matkustusta ja muistutus siitä, että häviäminen on  ihan normaalia. By the way, noi keskimmäisen kuvan Haltikkaat on the parhaat matkustuskengät ikinä!
helmikuu2
Alkukuukaudesta kävin myös kampaajalla laittamassa vähän vaaleampaa raitaa hiuksiin vanhojen tansseja ajatellen, mutta mun todellinen #hairgoal on tällä hetkellä saada pituudesta se >15 cm pois! Joka treeneissä mä sitä uhoan, mutta oon liian nössö muuttaakseni sanat teoiksi… Note to self: varaa se kampaaja ja lopeta se kitinä.

Selätin myös helmikuun aikana yhden koeviikon, mikä tarkoittaa sitä, että niitä on enää kaksi jäljellä ennen kesää!

Yksi arjen piristysruiskeista oli myös uudelleen järjestetty huone ja uudet lasiovet! Ainakin sain vähän motivaatiota suursiivoukseen, kun vaihtunut järjestys paljasti niitä pimeitä paikkoja, joita en oo päässyt siivoamaan!

Helmikuussa innostuin kaikenlaisten erilaisten herkkureseptien kokeilemisesta! Mun kätöset loihti tän kuukauden aikana monta eri variaatiota raakasuklaasta ja taiteilin myös mun ensimmäisen kunnon raakakakun. 
helmikuu1
Yksi kuukauden kohokohdista oli tottakai myös jo täälläkin hehkutetut Wanhat, jotka kestivät vain sen ohikiitävän päivän. Se oli yksi mun elämäni onnellisimmista päivistä ja toivon, että saan vielä joku päivä olla ton tapaisissa prinsessafiiliksissä! Tansseja edeltävänä päivänä olin myös tosi onnellinen, koska mun lempparit pääsi lukulomille. En tiedä, miten penkkareita seuratessa vois edes olla muuta kuin onnellinen (ja kateellinen). Vuosi enää! 

Me varattiin joukkueen kanssa myös kirppispöytä, joka innosti mut penkomaan kaapeista kaikki käyttämättömäksi jääneet vaatteet ja siinä ohessa tuli myös tutkittua kaikkien laatikoiden sisällöt. On aina yhtä hauskaa ja hämmästyttävää löytää mitä vanhimpia ja oudoimpia juttuja sieltä kaikkien juttujen kätköistä. :-D

Helmikuu päättyi hiihtolomaviikkoon, joka tuli enemmän kuin tarpeeseen. Viikon irtiotto kouluarjesta antaa ihan mielettömästi voimaa ja energiaa. Loma kului kunnolla levätessä, treenatessa, pelatessa, kokatessa, siivotessa, bloggaillessa ja tuli heitettyä myös minireissu Kuortaneelle. En tiiä oonko silti valmis kouluun, mutta en tiedä milloin tuun olemaankaan.
helmikuu3
Toinen maininnan (ja kuvan) arvoinen ruokavillitys oli tässä kuussa bataatti, joka on ehdottomasti yks mun lempiruuista missä tahansa muodossa! Sitä saa laitettua soseena puuroon, se muuttuu lohko- ja uuniperunoidenbataattien muotoon ja siitä tehdyt sosekeitot on niiiin hyviä. Mun erikoisin kokeilu oli kuitenkin bataattirieskat, joista tuli mun uusia ruokarakkauksia.
DSC_0507
Mun lajillisten tavoitteiden lisäksi asetin tammikuulle psyykkisen valmentautumisen/tasapainottumisen, lihashuollon ja fysiikkaominaisuuksien kehittämisen. Psyykkinen puoli on jo tosi lyhyessä ajassa parantunut mun omasta mielestä tosi paljon. Oon pystynyt pitämään kiinni mun periaatteista ja oon keskittynyt positiiviseen ja sen lisäksi vielä olennaiseenkin. Käytännön elämässä tää näkyy omalla kohdallani paljon parempana itsevarmuutena ja motivaationa. 
Lihashuollostakin oon jutellut jo aikaisemmin, mutta jokatapauksessa kyllä mä olosta huomaan, kun paikat ei oo ainakaan ihan niin jumissa kuin ilman hierontoja. Nää jutut on kuitenkin tosi pitkäjänteisiä ja siksi mun on turha kuukauden perusteella päättää, että onnistuiko tää vai ei ja oikeastaan tää olikin vaan tällänen headstart ihan jokapäiväiseen toimintaan tän asian suhteen. Oon aikaisemmin selkeesti laiminlyönnyt huoltavat harjoitukset/toimenpiteet ja nyt siihen on alkanut jo tulla muutos. 
Fysiikkaominaisuuksista en osaa kovinkaan tarkkaa analyysia tehdä mutta mulle itselleni tärkein mittari on energiatasot ja se, miten hyvin jaksan treeneissä. On varmaan monen eri tekijä summa, mutta runsaista peli- ja harjoittelumääristä huolimatta oon kokenut olevani ihan energinen ja oon saanut tehoa treeneihin. 
Näiden pohjalta oon miettinyt myös maaliskuulle tavoitteita, joista kuullaan taas kuukauden päästä!

Mun helmikuuta on myös piristänyt ihan mielettömästi mun saama positiivinen palaute koskien tätä blogia ja mun kirjoituksia. Mua motivoi ihan mielettömästi, jos tutut, puolitutut ja tuntemattomat kertovat ajatuksiaan mun kirjoituksista. Mä oon lisäksi tosi innokas kuulemaan jotain toiveita/ehdotuksia liittyen blogin sisältöön, koska en haluais tän menevän kuitenkaan ihan yksinpuheluksi!

Mä toivotan ihan jokaiselle tosi hyvää maaliskuuta! Toivottavasti se olisi ihan oikeestikin ensimmäinen kevätkuukausi… :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti