2016/02/14

Mikä tekee onnelliseksi?

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! Mulla on takanani melkoinen viikko, eikä oo ihan hirveesti ollut aikaa tälle blogille valitettavasti… Oon kyllä ehtinyt täydennellä luonnoksissa odottelevia juttuja, mutta mitään en oo saanut julkaisupisteeseen asti! Nyt kuitenkin ekaa kertaa muutamaan viikkoon mulla on vapaapäivä, joka tulee todellakin tarpeeseen, jotta ens viikonkin häslingistä selvitään.
Munkin arjesta tulisi (ja kieltämättä joskus tuntuu, että siitä tuleekin) helposti suorittamista, koska vapaat on harvassa. Eletään muita päiviä vain sitä yhtä varten. Hetkessä eläminen vaatii sitä, että osaa arvostaa niitä pienempiäkin iloja.

Musta tuntuu, että onnellisuuden saavuttamista ja ylläpitämistä pidetään jonkunlaisena elämän suurena tavoitteena. Tehdään asioita siinä toivossa, että ne tekisivät onnelliseksi.
Onnellisuus ei vaadi ihmeitä. Se koostuu ihan pikkuriikkisistä jutuista. Eikä huono päivä tai vaihe elämässä tee kenestäkään onnetonta.
Mä ajattelin jakaa muutamia (meillä jokaisella on oma muutamansa, mulle se on tässä kohtaa vähän päälle 50) juttuja, jotka tuo ainakin mun arkeen ripauksen iloa ja hyviä fiiliksiä. Kai nekin liittyy siihen onnellisuuteen.
DSC_0311
Vastavaihdetut lakanat ja niihin kääriytyminen ensimmäisen kerran. Hiuksien tuoksu ja pehmeys kampaajakäynnin jälkeen. Ruoka tehty valmiiksi etukäteen ennen treenejä. Käytettyjen oppikirjojen löytäminen, vaikka oli liikkeellä viime tingassa. Kolikon löytäminen takin taskusta. Hyvä punttitreeni väsyneestä olosta huolimatta. Päiväunet omassa sängyssä, yksin kotona, kaikessa rauhassa. Hyväkuntoinen iho. Selkäjumien katoaminen hieronnan jälkeen. Vapaa-aamuna herääminen vain tajutakseen, että voi kääntää kylkeä.
viesti3
kuva
Suomen Cupin voitto. Fok it -sarjakuvat. Täydellisen kypsä avokado. Läksyt tehtynä ennen treenejä. Fiilis viimeisen kokeen jälkeen. Hidas aamiaishetki. Värikkäät treenivaatteet. Oma aika bussissa ennen koulua. Uusien lempibiisien löytäminen. Uusien vaatteiden käyttäminen ensimmäistä kertaa.
DSC_0279
Uusien suihkuläpsyjen löytäminen alennusmyynneistä. Saunan ja hiustenpesun jälkeinen tunne. Odotettua parempi kurssiarvosana. Kaikessa rauhassa meikkaaminen ja uusien juttujen kokeileminen. Hihapelin voittaminen aamutreeneissä. Victoria's Secretin bodymistien tuoksu. Pelimatkabussi, jossa on wifi. Tyhmimmän näköiset Snapchat -filtterit. Vastasheivatut sääret. Pukkarikeskustelut treenien jälkeen. Vanhat Disney-piirretyt.
DSC_0250
Pikkuveljen jutut. Liikkuvuuden kehittyminen (vihdoinkin) venyttelemisen ansiosta. Vastasiivottu vaatekaappi. Valokuvat huoneen seinillä. Pinnien ja ponnareiden löytäminen sieltä sun täältä. Auringon näyttäytyminen sadepäivän jälkeen. Ensimmäinen kunnon onnistunut raakakakku. Tuplaviikonlopusta 6 pistettä. Halaukset ystävältä. Juttukaveri tylsillä kursseilla.
12716000_918303504943830_7809762429931621387_o
kuva: Jyri Kivimäki
Joku inspiroiva artikkeli jossain lehdessä. Pikkupakkanen, joka mahdollistaa talvikenkien käytön. Vastamuotoillut kulmakarvat. Rasvatut jalat. Sen tajuaminen, että vanhoihin on enää muutama hassu päivä. Hiihtoloman häämöttäminen viikon päässä. Pitkien pelireissujen väsyneet jutut. Hyvin nukutut unet ja sisäisen kellon välipäivä. Kavereiden näkeminen katsomossa meidän peleissä. Sänkyyn kaatuminen pitkän päivän päätteeksi.

2 kommenttia:

  1. Tää postaus on superihana, tuli ihan älyttömän hyvä fiilis kun tän luki! :)

    VastaaPoista